“When you got to go, you got to go!” Zelfs tijdens het buiten spelen kan het voorkomen dat je hoge nood hebt. Maar maak je geen zorgen, want De Bosklimmers heeft de perfecte oplossing: het opvouwbare toilet! 

Dit handige toilet is speciaal ontwikkeld door een medewerker van een andere buiten B.S.O. en biedt een snelle en hygiënische oplossing voor de kinderen wanneer de natuur roept. Het is op verschillende hoogtes instelbaar, zodat elk kind comfortabel gebruik kan maken van het toilet, waar ze zich ook bevinden in de natuur.

Bij De Bosklimmers staat de veiligheid en het welzijn van onze avonturiers voorop, en daarom zorgen we ervoor dat ze ook tijdens hun ontdekkingsreizen kunnen genieten zonder zorgen. Met het opvouwbare toilet zijn ze klaar voor elk avontuur, zonder concessies te doen aan comfort en hygiëne. 

Laat het buiten spelen maar beginnen, we zijn er helemaal klaar voor!